Κοτόπουλο φιλέτο
(0 votes)
Ψημένο σε κενό αέρος (sous-vide) 90 λεπτά. Με στραπατσάδα (ψητή ντομάτα, ποσέ αυγό και σάλτσα φέτας)
Share:
Ψημένο σε κενό αέρος (sous-vide) 90 λεπτά. Με στραπατσάδα (ψητή ντομάτα, ποσέ αυγό και σάλτσα φέτας)

Τα Τρία Γουρουνάκια

Καποδιστρίου 7, 54625 Θεσσαλονίκη

T. 2310 24 90 50

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logo

Ωράριο λειτουργίας

Ανοιχτά κάθε μέρα

12:00 - 00:00